Erzurum Teknik Üniversitesi

seo_linkk

Yeni şifre almak ya da mevcut şifrenizi değiştirmek için lütfen giriş yapınız. KOSGEB, veri tabanına kayıtlı işletmeler arasında 4 ana kategoride başarı sağlayan 39 işletmeyi ödüllendirdi. Bakan Kacır; “Ülkemizde yapay zekâ ekosisteminin Purchased links, links from the main page, mass linking – telegram @seo_linkk gelişmesini Millî Teknoloji Hamlemiz için kritik görüyoruz.”… Sürdürülebilirlik bizim için dünya çapında stratejik bir başarı faktörüdür. Prof. Dr. Özlenen Özkan, Prof. Dr. Ömer Özkan ve ilk nakil hastalarının katıldığı gösterimde duygusal anlar yaşandı.

  • Buraya kadar dahili bağlantılar hakkında anlatılanların ışığında, bir WordPress web sitesinin başarısı için dahili bağlantılar çok büyük bir önem teşkil eder.
  • Hayali bir seyahat sitesi için bağlantı şemasının aşağı gibi gruplar halinde olması daha iyi sonuçlar verecektir.
  • Bir linke “nofollow” eklediğinizde, arama motorlarına, bağlantı veren web sitesine yönelik bir “güven oyu” olarak belirli bir bağlantıyı dikkate almamalarını söylemiş olursunuz.
  • Aynı , etiketlerinde oldukları gibi etiketi aynı görünüme sahipken, etiketi metinlerin üzerinde daha güçlü bir vurguya sahiptir.
  • Ardından, dosya boyutunu sıkıştırmak ve optimize etmek için optimizilla veya tinypng gibi bir görüntü iyileştirici kullanın.
  • Sizinle paylaşılan bağlantıları bulmak için bunları Safari başlangıç sayfanızda görüntüleyebilirsiniz.

Bu makalede bunun detaylarına Yoast SEO kaynakları kullanılarak yer verilmiştir. Açılan pencerede Username alanına Pusulada kullanmış olduğunuz kullanıcı adınızı (personel iseniz; @pau.edu.tr) (öğrenci iseniz; posta.pau.edu.tr) ile birlikte giriniz. Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu takip ediniz.

Yüksek düzeyde SEO optimize edilmiş bir ana sayfanın diğer Temel Öğeleri

Üstünde ana sayfanız var; onun altında bazı bölümler veya kategoriler vardır ve daha aşağıda, bireysel gönderiler ve sayfalar vardır (muhtemelen aralarında alt kategoriler vardır). Meta etiketlerde olduğu gibi başlıklarınızda açıklayıcı ve anlaşılır olmalıdır. Bir anahtar kelime listesinden oluşan başlıkları kullanmaktan kaçınmalısınız. Amacınız belirli bir sayfa içerisinde yer alan bilgileri mümkün olan en genel ifade ile anlatan başlık seçimi en iyi seçim olacaktır. Kullanıcıların organik olarak arayacağı anahtar kelimeleri içeriğe en uygun sözcükler kullanarak doğru başlık yazınız.

Sitenizin hiyerarşisini güçlendirmek

  • Verilen bu üç ipucu sayesinde sitenizin görünürlüğü ve arama motorlarındaki sıralaması artar.
  • Üçüncüsü, sayfa sıralamasını güçlü sayfalarınızdan web sitenizdeki diğer sayfalara geçirmek için iç linklemeye kullanın.
  • Ek olarak dahili bağlantılar, herhangi bir SEO ve web stratejisinin de belkemiğidir.
  • Aşağıda göreceğimiz gibi, bu yaygın bir uygulamadır ve herhangi bir kurala aykırı değildir.

Bu özellikle daha fazla sayfa sayısına sahip büyük web siteleri için geçerlidir. Eğer resim bağlantılarından yararlanmak istiyorsanız, dahili bağlantılar arama motorlarının bağlantı hedefini indekslemek için değerlendirebileceği hiçbir bağlantı metnine sahip değildir. Bu nedenden ötürü, resim bağlantılarından yararlanmak için alt özniteliğini ve resim başlığını dikkatli bir şekilde seçmelisiniz. Ek olarak ikincil gezinme, SEO için dahili bağlantılar ve bağlantı eşitliği oluşturmak için kullanılabilecek basit bir araçtır. Ayrıca, eğer sitenizi SEO’ya göre optimize ediyorsanız dahili nofollow linkler kullanmaktan kaçınmanız gerekir. Aksi takdirde link verilen sayfalara link değeri aktarılırken hata oluşur.

Veya, ürün sayfalarını yakınlaştırmaya çalışıyorsanız, derin bağlantılarla en çok satanlar bloğunu ekleyebilirsiniz. Yukarıdaki örnekte, ilk etapta kategorilere ayrılmış sayfalara doğrudan bağlanan ürünleri görüyorsunuz. Site yapısında 3 tıklama derinliğine gidildiğine, Google’ın taraması için sayfalara ayrılan ürünlerin sayıları da katlanarak artıyor. Bunu yaparak, puanın ne kadar yüksek olduğuna bağlı olarak hangi sayfaların daha önemli olduğunu gösteren bir ‘bağlantı grafiği’ oluşturur. Artık iç bağlantıların ne olduğu ve SEO için neden çok önemli olduklarını öğrendiniz, şimdi bunların harici bağlantılardan nasıl farklı olduklarını görelim.

Bu nedenle, doğru dahili bağlantı stratejisini kullanmak SEO’nuzu artırabilir. Bir çok süre dört gözle beklenen bu soruya verilecek yanıt da aslına bakarsak tamamımız için oldukça ehemmiyet arz ediyordu. John Mueller ana sayfadan her sayfaya bağlantı vermek Google arama motoru botlarının web sitesinin yapısını anlayamayacağı ve odağın tesirini azalttığını söylemiş oldu.

Arama motorları da bu içerik bağlantılarını web sitenizin içeriğini belirlemek ve sitenizi buna göre sıralamak için kullanır. Buraya kadar dahili bağlantılar hakkında anlatılanların ışığında, bir WordPress web sitesinin başarısı için dahili bağlantılar çok büyük bir önem teşkil eder. Anahtar bağlantı görevi gören dahili bağlantılar, içeriğinizin arama motorlarında üst sıralara yerleşmesine yardımcı olur ve bir kullanıcıyı web siteniz aracılığı ile yönlendirmeye çalışır. Ek olarak dahili bağlantılar, herhangi bir SEO ve web stratejisinin de belkemiğidir. E-Ticaret siteleri de dahil olmak üzere her web sitesi dahili ve harici bağlantılardan oluşur.

Sabancı Üniversitesi özgün, program seçme özgürlüğü sunan bir öğrenim sağlar.Böylece farklı disiplinleri deneyimledikten sonra ilerlemek istediğiniz alanı seçebilirsiniz. Sabancı Üniversitesi’nde bir konuya çok farklı açılardan bakabilmeyi önemseriz. Böylece, öğrencilerimiz farklı fakültelerden dersler alarak bakış açılarını genişletebilirler.

My Review

Review Form...

Reviews

Loading Reviews...